Vocal care corner

workshop (60 min.)
zaterdag 30 juli 14.00
Bibliotheek Neude

De zangpedagogen van de NVZ geven drie groepstrainingen waarin aandacht is voor een goed gebruik van je stem. Ben je na het zingen hees, heb je pijn aan je stem of wil je gewoon een keer goede tips over het gezond gebruiken van je stem, kom dan langs bij deze sessies. Geschikt voor koren, delen van koren en individuen.

De zangpedagogen geven ook individuele sessies. Die zijn alleen toegankelijk voor de deelnemers aan het hoofdprogramma op vertoon van passe-partout of dagkaart. Inschrijven voor deze sessies kan bij de registratie balie in de centrale hal van bibliotheek Utrecht.

English

The voice teachers will also give individual sessions in the Voice Care Corner. These are only accessible for participants in the main programme. You can subscribe for these sessions at the registration desk in the central hall of the Library.

Zangpedagogen

Gwen van Genderen

Gwen van Genderen

Gwen van Genderen is werkzaam als vocal coach, theatermaker en zangeres. In 2015 heeft ze zich gespecialiseerd in Complete Vocal Technique.

Meer over Gwen
Frank Hermans

Frank Hermans

Naast zijn podiumwerk is Frank actief op Factorium Podiumkunsten in Tilburg waar bij zanglessen verzorgt en koren coacht. Hij werkt als docent vocale kennis en vaardigheden bij Stichting Maestro, een opleiding voor amateurdirigenten. Ook heeft Frank een privé-praktijk en verzorgde hij tussen 2011 en 2016 masterclasses in Argentinië (en Uruguay), waar hij ook enkele recitals gaf en waar hij als oratoriumzanger te beluisteren was. In 2016-2017 gaf Frank klassieke zanglessen aan de TU in Delft.

Meer over Frank
Luthine Postuma

Luthine Postuma

Luthine Postuma is in 1992 afgestudeerd als klassiek zangeres en bijvak koordirectie aan het Conservatorium in Zwolle. Na haar studie ontving zij zanglessen van Aafje Heynis, masterclasses zang van Cora Canne-Meyer, vervolgens van de Amerikaanse zangeres Isabella Ganz en anderen.

Meer over Luthine