workshop choral conductor

Tickets & info

Tickets voor workshops en ateliers in het side programme verkrijgbaar via deze link

Ateliers

In de ochtend kunnen zangers en koren een driedaags atelier volgen waarbij op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 9.30 – 12.00 uur gewerkt wordt aan een presentatie die op zondagmiddag in de hal van de centrale bibliotheek in Utrecht plaats vindt.
De ateliers vinden plaats in de ZIMIHC theaters, definitieve locaties worden 1 juni bekend gemaakt.
Tickets: €40,- (voorverkoop) & vanaf 1 juli €45,-

(Ateliers for choirs and individual singers, 3 mornings in a row with a presentation on Sunday)

Workshops

In de middag worden er op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 14.00 – 15.30 uur telkens 4 parallelle workshops voor zangers en koren aangeboden. Je maakt kennis met bijvoorbeeld nieuw repertoire of een zangtechniek.
De workshops vinden plaats in de ZIMIHC theaters of andere locaties in de stad Utrecht, definitieve locaties worden 1 juni bekend gemaakt.
Tickets: €12,- (voorverkoop) & vanaf 1 juli €15,- 

Choir-to-choir concerten

Tijdens de lunch en aan het eind van de middag is er voor koren gelegenheid voor een kort optreden. In een concert van één uur geven twee koren elk een concert van 20 minuten. Deze concerten vinden plaats in de kerken in de binnenstad van Utrecht. De concerten zijn gratis toegankelijk. Inschrijven met je koor voor deze concerten kan via dit formulier.
Je kunt je daarbij ook opgeven voor andere mogelijkheden om op te treden. In het formulier vind je ook meer informatie over het hoe en wat van de concerten.
Toegang gratis.

(Concerts of one hour with two choirs performing, in the churches in the city centre of Utrecht, free access, choirs outside The Netherlands can apply via this form)

Open Singing

Elke dag is er aan het eind van de middag een open singing: gewoon lekker samen zingen onder leiding van een inspirerende dirigent. Met en zonder repertoire, met en zonder noten. De open singings vinden op meerdere plekken in de stad plaats. Gratis toegankelijk en geen ticket vooraf nodig. Wil je weten wat een open singing is? Kijk dan hier naar de informatie over het Europa Cantat festival 2009.
Toegang gratis.

Over tickets & hoofdprogramma

Het side programme is een programma voor amateurzangers. Het bestaat naast het (main) programme voor professionals in de koormuziek. Ben je een zanger, dan adviseren we je losse tickets voor ateliers, workshops en concerten te kopen.
Ben je werkzaam als professional in de koormuziek, dan adviseren we je een passe partout te kopen. LET OP: een passe partout voor het (main) programme geeft geen toegang tot het side programme!