Inloop programma, zeepkist en meer

gratis
do, vrij, zat 10.00 - 16.00
Bibliotheek Neude

De centrale hal van de Bibliotheek Utrecht (die overigens een geweldige akoestiek heeft!) is het kloppend hart van Leading Voices. Hier zijn diverse gratis toegankelijke activiteiten te vinden. Maak kennis met nieuwe muziek, zing en doe mee of luister naar een inspirerend verhaal. Het programma wordt in juni bekend gemaakt.

Tribune programma

Doe mee of leer iets nieuws tijdens een van de presentaties in het Tribune programma. Je vindt de Tribune onder de roltrappen in de bibliotheek
– presentatie & workshop rond de publicatie Zing zoals je lacht
– filmpresentatie project Nederlands Kamerkoor
– open repetitie rond het lied Blij Om Je Te Horen (tekst Ivo de Wijs, muziek Jetse Bremer)
– open repetitie rond het Vueltalied, link

EXPO podium

Optredens van diverse koren die soms ook elders in het (hoofd) programma een rol hebben. Kom luisteren naar koren uit bijvoorbeeld Nederland of Turkije en laat je verrassen.

Zeepkist

Een van de dingen die je vindt op de EXPO is een ‘zeepkist’ of Speakers Corner. Als jij een presentatie wilt doen van 5 minuten of minderen, een boek wil promoten of een oproep wil doen voor een gesprek of brainstorm, dan is dit jouw plek! Je kunt je elke dag inschrijven voor een plek op de Speakers Corner bij de festival informatie balie, in de bibliotheek.

EXPO – markt muziekuitgeverijen

Op zoek naar nieuw repertoire? Nieuwsgierig naar andere koormuziekfestivals of koormuziekorganisaties? Kom dan naar de EXPO, dagelijkse een markt met muziekuitgeverijen en nog veel meer.

Praktisch

Donderdag 28 juli, vrijdag 29 juli, zaterdag 30 juli 09.30 – 17.00 uur
Locatie: Bibliotheek Neude
Gratis toegang

English

Everyday the hall of the Central Library is free accessible and offers a free programme for inhabitants of Utrecht. You can expect 30 minute workshops, 15 minute presentations and much more. Most in Dutch, some in English. Feel free to join!