workshop choral conductor

Aanbod evenementen regio Utrecht

Leading Voices wil heel graag zoveel mogelijk mensen enthousiast maken over samen zingen en hun het plezier hiervan ervaren. Organiseer jij in de maand mei, juni of juli in de provincie Utrecht een activiteit, festival of evenement voor koren of zangers? Of iets waar je bezoekers enthousiast kunt maken voor samen zingen? Geen concert, maar juist een evenement of (mini) festival ? Dan helpt Leading Voices je dit nog bijzonderder te maken! Hieronder lees je er alles over.

Wat is Leading Voices?
Aankomende zomer is er in Utrecht een nieuw, internationaal koormuziek evenement. Dit is een initiatief van de organisatoren van het grootste en succesvolle EUROPA CANTAT festival wat in 2009 plaatsvond in Utrecht. Leading Voices, European Days for Vocal and Choral Leaders vindt van 27-31 juli 2022 plaats. Het is in juli dè plek in Nederland en Europa waar dirigenten, vocal leaders, componisten en zangers elkaar treffen. Leading Voices biedt een hoofdprogramma voor professionals in de koormuziek en een nevenprogramma voor zangers en koren.

Aanbod voor organisatoren van evenementen of activiteiten voor zangers of koren
We willen heel graag zoveel mogelijk mensen enthousiast maken over samen zingen en hun het plezier hiervan ervaren. Organiseer jij in de maand mei, juni of juli in de provincie Utrecht een activiteit, festival of evenement voor koren of zangers? Of iets waar je bezoekers enthousiast kunt maken voor samen zingen? Geen concert, maar juist een evenement of (mini) festival ? Dan helpt Leading Voices je dit nog bijzonderder te maken!
We bieden je een bedrag van €750,- ex BTW voor de organisatie van een workshop, open singing of iets anders wat er voor zorgt dat meer mensen het plezier van samen zingen ontdekken of zich verder ontwikkelen door je aanbod. Dit bedrag is inclusief organisatiekosten en een eventueel honorarium. Per evenement is dit bedrag één keer beschikbaar en in totaal is er €6.000,- ex BTW te vergeven.

Wat moet je doen?
– Meld je voorstel aan via dit formulier. Je omschrijft daarin je voorstel en vult nog enkele andere gegevens in.
– Behandeling is op volgorde van binnenkomst. Je krijgt binnen 7 werkdagen per mail te horen of je voorstel akkoord is of niet.
– Is je voorstel akkoord, stuur dan een korte tekst (150 woorden) en een foto (liggend, 1MB) naar communicatie@leadingvoices.nl.
– Stuur je factuur naar Stichting ECU, Bouwstraat 55, 3572 SP Utrecht of naar m.spanjers@leadingvoices.nl.

Wat krijg je verder van ons?
De activiteit (en daarmee dus ook je evenement) wordt gepromoot door ZIMIHC als regionale partner van Leading Voices op website en social media (facebook en instagram) van ZIMIHC.

Wat vragen we van je als tegenprestatie?
– vermelding van het logo van Leading Voices in je communicatie (flyers, website etc)
– vermelding van het logo van Leading Voices op je website, tenminste bij de informatie over de workshop (eventueel in tekst: [titel van je activiteit] wordt mede mogelijk gemaakt door Leading Voices)
– ophangen van een poster van Leading Voices op een goed zichtbare plaats op de locatie van de activiteit (of in de activiteitenruimte zelf)
– verspreiden van folders over Leading Voices op je evenement
– een tafeltje op een zichtbare plek en toegang voor 2 personen op je evenement om mogelijk promotie te maken voor Leading Voices (plaatsen banners, uitdelen flyers)
– toesturen van flyer (en of posters) waarop het logo van Leading Voices staat zodat we dit bij de ZIMIHC theaters in de stad Utrecht kunnen neerleggen of ophangen
– na afloop stuur je ons tenminste 2 hoge resolutie beelden die we mogen gebruiken voor publiciteit en verslag.

Kleine lettertjes
– Activiteiten moeten plaatsvinden in de provincie Utrecht, met uitzondering van de stad Utrecht.
– Activiteiten moeten plaatsvinden tussen 1 mei en 31 juli 2022.
– Activiteiten worden ingebed in bestaande evenementen, die al worden georganiseerd (dus geen op zichzelf staande activiteiten). Het bestaande evenement hoeft niet persé een koor muziekevenement te zijn.
– Activiteiten moeten gericht zijn op samen zingen. Het kan gaan over de ontwikkeling van de deelnemers als het gaat om zingen, bijvoorbeeld in techniek of ontdekken van repertoire. Of om het plezier van samen zingen ervaren, bijvoorbeeld met een open singing of sing along.